Valitsemme teille sopivimmat laitteet

Ilma-vesilämpö

Ilma-vesilämpöpumpulla saat tuotettua ilmaista energiaa siirtämällä ilmaaan varastoituneen energian veden lämmöksi. Tiesitkö, että ilmaan on varastoitunut energiaa talvellakin?

 

Energiapartion ilma-vesilämpöpumput käyttävät uusiutuvaa energianlähdettä; pumput ottavat lämpöä suoraan ulkoilmasta ja hyödyntävät sen kiinteistösi lämmittämiseen. Nerokas yhdistelmäpumppu hyödyntää luonnon tarjoamaa energiaa maksimaalisesti.

 

Pumppujen järjestelmä koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka pääosina ovat höyrystin, lauhdutin, kompressori ja paisuntaventtiili. Kun käytät ilman ja auringon energiavarantoja kotisi lämmittämiseen, saat käyttöösi ilmaista lämpöenergiaa, joka ei lopu kesken.

 

Nykyaikaiset pumput tuottavat noin 3 kWh käyttölämpöä kutakin sähkönä käyttämäänsä kilowattituntia kohti. Tämä tarkoittaa sitä, että noin 2/3 tarvittavasta lämmöstä on ilmaista.
Maksimaalisimman tehon ilmaisenergioista saat yhdistämällä ilma-vesilämpöpumpun aurinkojärjestelmään, jolloin saat käyttöösi täydet tehot aurinkoenergiasta. Ilma-vesilämpöpumppujen rinnalla voidaan hyödyntää myös kaikkia perinteisiä energialähteitä kuten öljyä, pellettiä tai takan tuottamaa lämpöä.


Millaisiin kohteisiin ilma-vesilämpö?

Vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän omaaviin

  • Rivi- ja kerrostaloihin
  • Toimistokiinteistöihin, varastorakennuksiin sekä halleihin
  • Teollisuuskiinteistöihin