Energiatehokkuutta palveluna

Energiapartion kokonaispalvelu suunnittelusta ylläpitoon

palvelumalli koko talotekniikan modernisointiin

Kiinteistön energiatehokkuudessa tulee ottaa huomioon energiakustannusten lisäksi kiinteistön terveelliset olosuhteet sekä kosteudenhallinta. Mielestämme se onnistuu vain tarkastelemalla kiinteistöä toimivana kokonaisuutena. Sen vuoksi teemme energiatehokkuustoimenpiteet kokonaispalveluna aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti.

 

 

Tuottoa ilman investointia

Toteutamme energiatehokkuustoimenpiteet palveluna, jolloin kiinteistön omistajan ei tarvitse itse investoida projektiin. Poikkeuksetta aina energiansäästö on suurempi kuin palvelumaksu, jolloin toimenpiteet tuottavat selvää rahaa ensimmäisistä kuukausista lähtien.

 

Näin me toimimme Energiapartiossa

 

Olemme laitemerkeistä riippumattomia toimijoita, jolloin voimme suunnitella kiinteistötekniikan lähtötilanne ja käyttöolosuhteet huomioiden taloudellisesti ja energiatehokkuuden näkökulmasta optimaalisesti. Energiatehokas kiinteistö vaatii aina kiinteistön kaikkien talotekniikkajärjestelmien yhteensovittamisen. Erinomaisella hyötysuhteella toimiva lämpöpumppu ei auta, jos energiaa ei saada hyödynnettyä tukossa olevan patteriverkoston vuoksi.

Energiapartion kanssa tiedät, kuka vastaa mistäkin osa-alueesta. Me vastaamme koko kiinteistötekniikasta.

Osaamme parhaiten kiinteistöt ja toimitilat

Lue lisää, miten sinun kiinteistösi energiataloutta voidaan parantaa:

Kiinteistöissä on valtavasti vapaata energiantuotantokapasiteettia sekä energian tuhlausta. Ympäristössä on saatavilla ilmaista energiaa; auringon säteilyssä, maassa ja ilmassa.

 

Näitä energialähteitä hyödyntämällä ja energiankulutusta optimoimalla sinulla on mahdollisuus saavuttaa kustannustehokkuutta, sekä kiinteistön arvon kehitystä.