Energiatehokkuutta palveluna

Energiapartion kokonaispalvelu suunnittelusta ylläpitoon

palvelumalli koko talotekniikan modernisointiin

Kiinteistön energiatehokkuudessa tulee ottaa huomioon energiakustannusten lisäksi kiinteistön terveelliset olosuhteet sekä kosteudenhallinta. Mielestämme se onnistuu vain tarkastelemalla kiinteistöä toimivana kokonaisuutena. Sen vuoksi teemme energiatehokkuustoimenpiteet kokonaispalveluna aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti.

 

 

Tuottoa ilman investointia

Toteutamme energiatehokkuustoimenpiteet palveluna, jolloin kiinteistön omistajan ei tarvitse itse investoida projektiin. Poikkeuksetta aina energiansäästö on suurempi kuin palvelumaksu, jolloin toimenpiteet tuottavat selvää rahaa ensimmäisistä kuukausista lähtien.

 

Näin me toimimme Energiapartiossa

 

Olemme laitemerkeistä riippumattomia toimijoita, jolloin voimme suunnitella kiinteistötekniikan lähtötilanne ja käyttöolosuhteet huomioiden taloudellisesti ja energiatehokkuuden näkökulmasta optimaalisesti. Energiatehokas kiinteistö vaatii aina kiinteistön kaikkien talotekniikkajärjestelmien yhteensovittamisen. Erinomaisella hyötysuhteella toimiva lämpöpumppu ei auta, jos energiaa ei saada hyödynnettyä tukossa olevan patteriverkoston vuoksi.

Energiapartion kanssa tiedät, kuka vastaa mistäkin osa-alueesta. Me vastaamme koko kiinteistötekniikasta.

Osaamme parhaiten taloyhtiöt, kiinteistöt ja toimitilat

Lue lisää, miten kiinteistösi energiataloutta voidaan parantaa:

Kiinteistöissä on valtavasti vapaata energiantuotantokapasiteettia sekä hukkaenergiaa. Ympäristössämme on saatavilla valtavan paljon ilmaista energiaa, esimerkiksi auringon säteilystä kerättynä sekä ilmaan ja maahan varastoituneena. Näitä energianlähteitä valjastamalla sinulla on mahdollisuus saavuttaa parempi taloudellinen kannattavuus, paremmat käyttöolosuhteet sekä voimakkaampi kiinteistön arvonkehitys.