Meille töihin?

Sinustako uusi Energiapartiolainen? Energiapartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

 

 

 

Oletko nuori, lupaava lahjakkuus?

Oletko työurasi alkutaipaleella? Meillä useampi nuori on aloittanut työuransa. Innostava ja positiivinen ilmapiiri antavat hyvän tuen opetella työelämää. Me perehdytämme kaikki työntekijät – asenne ja into ratkaisevat. Haluaisitko kehittyä yhdessä toimialan merkittävimmässä yrityksessä?

Oletko jo pidempään työelämää nähnyt ammattilainen?

Tarvitsemme kasvun tueksi myös vankan kokemuksen osaavia henkilöitä. Osaamme arvostaa ammattitaitoa ja meillä on joukossamme useita kokeneita konkareita. Energiatehokkuus ja ekologiset energiajärjestelmät ovat juuri nyt kysyttyjä. Nyt on kokeneen ammattailaisen aika tehdä merkittäviä asioita.

 

Projektipäälliköksi?

Haluatko mukaan energiaremonttien myyntiin? Energiatehokkuus ja ekologiset energiajärjestelmät ovat nyt ja tulevaisuudessa kysyttyjä palveluja. Projektipäällikkömme toimivat aktiivisesti asiakkaidemme kanssa. Kohderyhmiämme ovat teollisuus- ja toimistokiinteistöt sekä taloyhtiöt.

 

Asentajaksi?

Haluatko osaksi Energiapartiota? Meillä työskennellään kahden hengen Energiapartioissa. Partion tehtävänä on asentaa energiajärjestelmiä omalla toiminta-alueella. Onko sinulla kokemusta LVI- tai sähköurakoinnista? Tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä kasvumme tueksi.

 

Jätä hakemus sivun alareunasta, luemme kaikki hakemukset!


    Jätä hakemus

    Haluaisin työskennellä seuraavilla alueilla
    AhvenanmaaEtelä-KarjalaEtelä-PohjanmaaEtelä-SavoKainuuKanta-HämeKeski-Pohjanmaa
    Keski-SuomiKymenlaaksoLappiPirkanmaaPohjanmaaPohjois-KarjalaPohjois-Pohjanmaa
    Pohjois-SavoPäijät-HämeSatakuntaUusimaaVarsinais-Suomi